Officiele uitnodiging: Perspektief dinnershow 23 februari 2018

Barbara Berkelaar
Bijlagen5 feb. (4 dagen geleden)

aan
Beste (aankomende) relatie,

Na de succesvolle dinnershow van 10 november jl. georganiseerd door Perspektief en Resto VanHarte zijn wij in januari verder gegaan met de pilot van nog eens 6 shows. Bij deze show was een mooi divers publiek aanwezig en werd door verschillende organisaties vrijwilligerswerk uitgevoerd in de bediening.

Nog even een reminder nodig? Graag nodigen wij u uit om te kijken naar deze videocompilaties:

– 10 november 2017, Thema Verbinden: https://youtu.be/WqCCxi1GSo4

– 26 januari 2018, Thema Voornemens: https://www.youtube.com/watch?v=p7vsFztvh7I&t=31s

Tegen een kleine vergoeding kunnen mensen genieten van een heerlijke maaltijd, goed gezelschap en entertainment.

Elke dinnershow krijgt een eigen thema, maar waar het om draait is de verbinding tussen Delftenaren en daarbuiten, organisaties en het bedrijfsleven. Zo geven wij op een culinaire manier vorm aan Meedoen-Leren-Verbinden.

Het thema voor de aankomende show die plaatsvindt op vrijdag 23 februari 2018 is “Ondernemen”. De avond wordt geleid door ceremoniemeester Nico Jouwe, bekende spreker en trainer in Delft en omgeving. Naast dat ondernemers zich kunnen profileren zullen wederom weer verbindingen gelegd worden wat de aanzet wordt tot mooie samenwerkingen tussen burgers, ondernemers en organisaties. Maar ook nu is er weer meer, want naast het vergroten van uw sociale- en zakelijke netwerk wordt niet alleen u, maar ook uw kinderen vermaakt met entertainment en is er een kinderhoek aanwezig.

Het belooft wederom een mooie avond te worden en stellen het zeer op prijs als u hierbij aanwezig bent.

Aanmelden kan via www.restovanharte.nl

Mocht u niet kunnen komen dan graag even deze email beantwoorden zodat u gevrijwaard wordt van verdere informatie over deze dinnershow.

De volgende dinnershow binnen de pilot vindt plaats op: vrijdag 30 maart 2018.

Wij heten u van harte welkom op vrijdag 23 februari 2018 vanaf 17.30 uur. Locatie Vulcanusweg 277 in Delft.

Hartelijke groet,

Barbara Berkelaar

Bestuurder Perspektief

T. 015 284 1000

M. 06 202 33 928

E. b.berkelaar@perspektief.nu

Dit e-mailbericht (en bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n) en strikt vertrouwelijk of anderszins wettelijk beschermd. Indien u niet de geadresseerde bent, verzoeken wij u dit bericht aan de afzender terug te sturen en alle kopieën ervan te wissen en te vernietigen. Perspektief is niet aansprakelijk voor virussen in dit e-mailbericht en/of enige bijlage. Perspektief kan op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor en/of in verband met de gevolgen van en/of schade ontstaan door het onjuist, onvolledig en/of niet-tijdig versturen en ontvangen van de inhoud van dit bericht.
Bijlagen
Voorbeeld van YouTube-video Perspektief PopUpRestaurant weergeven

Perspektief PopUpRestaurant
Voorbeeld van YouTube-video Tweede Dinnershow Perspektief en Resto van Harte weergeven

Tweede Dinnershow Perspektief en Resto van Harte

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*